Inschrijven

Bedankt voor je interesse in onze school! 

Nieuwe inschrijvingen 2024-2025
Alle Oostende basisscholen werken met één centraal digitaal aanmeldingssysteem.
Je krijgt een periode de tijd om je kind aan te melden. Het systeem houdt rekening met de school van je voorkeur en zorgt er ook voor dat kinderen in de buurt van hun woonplaats naar school kunnen gaan. De link om aan te melden komt op de website vanaf 27 februari.

Aanmelden wil zeggen dat je laat weten welke school je voorkeur heeft om je kind naar school te laten gaan. Het aanmeldingssysteem bekijkt of er voldoende plaats is, ordent de aanmeldingen en laat je weten of je kind een plaats heeft. Pas daarna ga je je kind inschrijven op school.
De aanmeldingsprocedure is voor ouders met een kind geboren in 2022 en/of ouders die een andere school kiezen voor hun kind.


Hoe gaat het in zijn werk?Wil je vooraf nog eens kennis maken met onze school?
Een school leer je kennen door op bezoek te gaan en te kijken en voelen wat er leeft. Daarom nodigen wij ouders, kleuter en/of leerling graag uit voor een gesprek en een rondleiding door de school.
Neem contact met ons op via deze link: Kennismaking voor nieuwe leerlingen


Telefonisch 059 505547 - 059 709915 of via mail: info.olvom@bewonderwijs.be

Wanneer mag je kleuter voor het eerst naar school?

Instapdatum

​Je kind kan tussen ​2,5 en 3 jaar op volgende instapdata voor de 1e maal naar school:

Op deze website van Onderwijs Vlaanderen kun je de instapdatum voor uw kind berekenen aan de hand van de geboortedatum:

instapdatum

Wat heb je nodig om in te schrijven?


Bij de inschrijving hebben we een officieel document nodig. Daarom vragen we om een Kids-ID of ISI-kaart mee te brengen.

Wanneer kan je inschrijven voor dit schooljaar?

Wij zijn er elke dag op de gewone schooluren in de hoofdafdelingen om jouw vragen te beantwoorden en/of jouw kind in te schrijven. Neem best contact op, dan kunnen we afspreken voor welke afdeling je interesse hebt en wanneer het mogelijk is om daar af te spreken.